Fadøl fra nær og fjern

United Beverage Nordic tilbyder et stort udvalg i økologiske og konvertionelle fadølsprodukter fra både ind- og udland. Alle vore samarbejdspartnere er nøje udvalgt, således at lige netop deres øl passer ind i vores sortiment. Vores pallette af varer er sammensat af karakterfyldte, unikke højkvalitetsprodukter med både historie og charme. 

Vi gennemgår løbende vores produktportefølje og har selvfølgelig konstant fingeren på pulsen i jagten på nye, spændende produkter i både ind- og udland.

Hos of finder du altid et stort udvalg af klassisk fadøl fra ind- og udland. Men som noget helt nyt kan vi nu præsentere en række importerede specialøl på fustage. Hver variant har sin egen unikke historie, men alle er brygget med dyb respekt for råvarer og traditioner.

Jyske Bryghuse

De Jyske Bryghuse dækker over en række velsmagende og vidt forskellige typer fadøl, som alle har det til fælles, at de er brygget efter traditionsrige opskrifter og med fokus på kvalitet og den gode smagsoplevelse. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et bredt og alsidigt sortiment, således at vi kan dække vores kunders forskellige behov for variation på hanerne. 

JB Pilsner

En god og lys pilsner med afbalanceret og fin humlesmag af bedste kvalitet. Brygget med lyse malttyper og den fineste aroma humle. Alt i alt en dejlig forfriskende øl – ren og ukompliceret. Undergæret.

4,8 % alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: A
JB Pilsner findes også på tank i hhv. 500 og 1000 ltr

JB Klassik

Klassik er en rigtig klassiker - en mørk nydelse med en dejlig frisk bitterhed og fyldig smag. Klassik er en skøn mørk og frugtig øl med en mild karakter. Undergæret.

4,8 % alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: A

JB Ale no. 1

Ale No 1 er en frisk og lækker ale med en skøn mørk farve, som er inspireret af de klassiske amerikanske Brown Ales. Øllen er letdrikkelig og har en god balance mellem sødme og bitterhed. Fyldig uden at være tung, let uden at være tør. Dansk mikrobryg.

5,6 % alc. vol· 30 ltr.
Anstikker/kobling: S

JB The American

En amerikanskinspireret, lys Ale med humletypen Cascade i højsædet. En super-behagelig tørstslukker med en frisk humlebitterhed. Overgæret. Dansk mikrobryg.

5,2 % alc. vol· 30 ltr.
Anstikker/kobling: S

JB ØKO Stout

ØKOLOGISK 

Vores økologiske Stout er fyldig og kraftig, og smagen er præget af malt, chokolade og ristede nuancer. Fyldigheden til trods er den stadig drikkevenlig og med en flot balanceret restsødme. Den er særdeles god til tunge retter, men kan snildt nydes alene. Undergæret. Dansk mikrobryg.

5,7 % alc. vol · 25 ltr.
Anstikker/kobling: S

Belgian Twin Blonde

ØKOLOGISK

Klassisk belgisk-inspireret Golden ale med livlig karbonering og bølgende hvidt skum. Den er krydret og frugtig med delikat smag af humle og noter af citrus og krydderier. Dansk mikrobryg.

7% alc. vol · 30 liter
Kobling/anstikker: S

Belgian Twin Amber Double

ØKOLOGISK

Klassisk, belgisk-inspireret Dubbel med en sød og frugtig smag og en velafbalanceret bitterhed. Nøddebrun og med lækkert, cremet skum. Dansk mikrobryg.

6,5% alc. vol· 30 liter
Kobling/anstikker: S

JB ØKO Pilsner

ØKOLOGISK

Gyldengul pilsner med kridhvidt skum. Duft og smag præges af humle, krydderurter og korn. Undergæret. Dansk mikrobryg.

4,8 % alc. vol · 25 ltr.
Anstikker/kobling: S

JP IPA

ØKOLOGISK

Vores udgave af den klassiske India Pale Ale har som traditionen byder en gylden farve og stor fylde fra af den aromatiske cascadehumle. Dansk mikrobryg.

4,8% alc. vol· 30 liter
Kobling/anstikker: S

 

 

JB Let it Snow

SÆSONVARE

De Jyske Bryghuses juleøl giver garanti for hvid jul! Let it Snow er af typen Wiener Bier og har en fin, rødgylden farve og flot skumkrone. Smagen er let krydret og passer perfekt til den danske julemad. Dansk mikrobryg.

4,8 % alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: S 

MB Sunshine sommerøl

Sunshine fra MidtfysnBryghus er en frisk lys Ale med dejlig smag og duft af tropisk klima. Mild, venlig og uden bitterhed. Sunshine er en læskende øl med noter af tropiske frugter, passionsfrugt og mango. En ”terrasse-øl”, som passer til lette retter som lyst kød, fisk og skaldyr. Brug fx også denne øl til en anderledes og frisk velkomstdrikmed modne danske jordbær i. Dansk mikrobryg.

5,3 % alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: S

Flensburger

Bryggeriet er familieejet og har gennem sin 125 år lange historie altid formået at bevare sin helt egen identitet. Dette beror på kyndig og modig ledelse samt en loyal og hårdtarbejdende medarbejderskare. Selv i Tyskland, der er så kendt for sin rige og varierede ølkultur, er Flensburger Brauerei noget helt særligt med sin unikke historie.

Flensburger Pilsener

Den klassiske tyske pilsner med en frisk karakter og en enestående bitter aroma, som gør den til en meget letdrikkelig øl. Undergæret. 

Bestillingsvare

4,8 % alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: A

Flensburger Dunkel

Den mørke side af nydelse med en fin frisk bitterhed og en fyldig smag. Takket være den fine karakter af malt har den en mørk farve og en særlig mild karakter. Undergæret

Bestillingsvare

4,8 % alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: A

 

Flensburger Weizen

Tysklands nordligst bryggede Weissbier –frisk, fremragende og naturligt tåget. Smagen er med toner af citrus, som gør den til en perfekt tørstslukker. Overgæret.

Bestillingsvare

5,1 % alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: A

Flensburger Winterbock

SÆSONVARE

Winterbock er en aromatisk, fyldig og krydret specialitet med bløde, maltaromatiske noter og flot orangebrun farve. Den perfekte nydelse til mørke dage og kølige nætter. 

7,0 alc. vol. · 30 ltr. engangsfustage
Anstikker/kobling: A 

Chimay – Nyhed 2019

CHIMAY er et af de kun 11 bryggerier i verden, der må kalde deres øl for Trappist. Alle Chimay øl brygges inden for murene af klosteret Scourmont Abbey og er underlagt munkenes ansvar og kontrol. Hovedparten af indtægterne øremærkes stadig lokale og sociale formål.

Chimay Red

Red er den ældste af Chimaystrappist-øl. Den har en mørk kobberfarve og et flot, cremet skum. Den frugtagtige duft er let og man finder noter af abrikos. Smagen understøtter de frugtagtige nuancer fra duften med noter af malt, gær og hvede. Alt dette gør ChimayRed til en aldeles smagfuld og interessant Dubbel–forfriskende og let bitter.

7% alc. vol · 20 ltr.
Anstikker/kobling: A

Chimay Triple

Triple har en behagelig duft af humle, banan og karamel. Der er frugtagtige smags noter af tørredefrugt, muskatogrosiner. Farvenerflot, lysravfarvet, og øllen er vel afbalanceret med sine kompleksesmags-og duftindtryk. Den spændende kombination af frisk humle og gær giver en perfekt balance mellem sødme og bitterhed.

8% alc. vol · 20 ltr.
Anstikker/kobling: A

 

Chimay Blue

Blue er en mørkere ale med en kraftfuld aroma og betragtes som den klassiske Chimay-øl. Det er en kompleks øl med en humlet smag. Den mørke farve har nuancer af kobber og skummet dufter af urter og frugt. Smagen har en let bitterhed og viser en flot dybde med en frugtig og peberagtig karakter og noter af karamel.

9% alc. vol · 20 ltr.
Anstikker/kobling: A

Chimay Gold

Ægte belgisk trappist øl, som er brygget på klosteret. Scourmont Abbey. Farven er gylden med et flot skum og i duften findes citrus med peberrige og krydrede noter. Smagen er frugtagtig med noter af muskat, vindruer og rosiner, samt mild med let humle og et strejf af røget malt.

4,8% alc. vol · 20 ltr.
Anstikker/kobling: A

Einstök

Bryggeriet Einstök ligger i Island blot 100 km syd for polarciklen. Vand fra regn og forhistoriske gletsjere på Hlidarfjall strømmer gennem de ældgamle la­vaområder og leverer det reneste vand på jor­den - det perfekte fundament for brygning af Einstöks unikke og forfriskende mikrobryg.

Einstök Icelandic Toasted Porter

Denne øl har klare noter af karamel og mørk chokolade med en medium krop, der er robust, men alligevel glat på ganen. Skummel er mørkt, men øllen er let-drikkelige. Den er brygget på Pilsner malt, München malt, Chokolade malt, Bavarian humle tilsat en lille smule ægte islandsk ristet kaffe. Smagen er glat og ristet med chokolade-, karamel- og lakridsnoter.

6,0% alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: KK

Einstök Icelandic White Ale

Øllet er brygget på hvedemalt, pilsnermalt, havre og Bavarian Noble humle som er krydret med koriander og appelsinskal. Den har en ren og sprød start med en glat fornemmelse i munden takket være havren, citrus og krydderi, der giver en rund, forfriskende finish.

5,2% alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: KK

Einstök Icelandic Arctic Pale Ale

Denne øl er et resultat af en kombination af tre typer humle og rent islandsk vand, hvor robust smag møder fløjlsblød malt. Øllen har en mild, let karamel- og generøs humlearoma og smag fra den sene humletilførsel. Den humlede start og lange maltede finish, gør denne øl til det perfekte match for næsten ethvert måltid, fra burgere og steaks til grønsagsretter, pasta, pizza og chiliretter.

5,6% alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: KK

Andre specialiteter

Grevensteiner Original Kellerbier

Traditionel tysk Kellerbier brygget på kildevand, gær og friskhøstet humle. Øllen har en sød maltet og let ristet smag samt en duft af karamel og frisk frugt. Den komplekse smag er først domineret af karamel med en let undertone af honning, ristede mandler og en frisk frugtagtig smag, der leder tankerne hen på grønne æbler.

Bestillingsvare

5,2% alc. vol · 30 ltr.
Anstikker/kobling: M

Kiuchi Hitachino Nest White Ale

HitachinoNest Beer White Ale er aromatisk med toner af appelsin og citrus samt krydret koriander og muskatnød samt et diskret præg af humle. Eftersmagen præges af appelsinskal, krydret nellike, ingefær og en svag maltsødme. Denne øl passer særdeles godt til orientalske og japanske retter, thai-mad, sushi samt fisk og skaldyrsretter.

Bestillingsvare

5,5% alc. vol · 20 ltr.
Anstikker/kobling: KK