De Jyske Bryghuse

Vores egen ølserie hedder De Jyske Bryghuse, og navnet stammer oprindeligt fra et samarbejde mellem dygtige, jyske mikrobryggerier tilbage i 2012. I dag får vi dog brygget specialøllene i denne serie på en række forskellige dygtige mikrobryggerierier rundt omkring i hele Danmark. Dermed kan vi konstant tilpasse produktionen af specialøl efter efterspørgsel og kapacitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Pilsner og Klassik får vi af kapacitetshensyn produceret i Tyskland, men naturligvis uden at det går ud over hverken smag eller kvalitet.


I 2017 fik vi med fokus på økologi og små produktioner udvidet udvalget af specialøl, således at vi nu har hele 16 forskellige varianter af fadøl i sortimentet, hvoraf de 5 er økologisk dansk mikrobryg.

JB Ale no. 1

Ale No 1 er en frisk og lækker alemed en skøn mørk farve, som er inspireret af de klassiske amerikanske Brown Ales. Øllen er letdrikkelig og har en god balance mellemsødme og bitterhed. Fyldig uden at være tung, let uden at være tør. Dansk mikrobryg.

5,6% alc. vol
12 x 50 cl

JB The American

En amerikansk inspireret, lys Ale med humletypen Cascadei højsædet. En super-behagelig tørstslukker med en frisk humlebitterhed. Overgæret. Dansk mikrobryg.

5,2% alc. vol
12 x 50 cl

JB White Hawk

Sart og lys belgisk inspireret hvedeøl, som er gæret på Champagnegær. Den er ufiltreret, og dermed naturligt uklar. Farven er strågul, og skummet er frodigt. Dansk mikrobryg.

4,6% alc. vol
15 x 50 cl 

JB Let it Snow

SÆSONVARE

Ingen jul uden Snow –en rødgylden øl af typen Wiener Bier med flot skumkrone. Let it Snow er krydret og sprød uden at blive tung –helt perfekt til det danske julebord. Dansk mikrobryg.

4,6% alc. vol
12 x 50 cl

Mad Viking

Mad Viking er dansk, ØKOLOGISK mikrobryg.

Serien er brygget efter stolte, danske traditioner, men med masser af humle og smag og modige amerikanske toner. Serien er oprindeligt udviklet i tæt samarbejde mellem teamet bag det navnkundige Vejle Bryghus og anerkendte amerikanske øleksperter, og den brygges også i dag kun på anerkendte, danske mikrobryggerier. Serien er udviklet med henblik på export til USA, men sælges i dag også i Rusland.

Som et led i den løbende produktoptimering blev hele serien i 2017 omlagt til økologi.

High Spot

ØKOLOGISK

High Spot er en klassisk gylden belgisk inspireret alemed en sprudlende karbonering og bølgende hvidt skum. Den er krydret og frugtig med delikat smag af humle og noter af citrus og krydderier. Dansk mikrobryg.

7,0% alc. vol.
12 x 33 cl

Sneaky Bay IPA

ØKOLOGISK

Sneaky Bay er en stærk India Pale Ale med kraftige grapefrugtsnoter. Brygget med inspiration fra de moderne amerikansk IPA’ermed flere forskellige typer humle og en frugtig sødme som fuldender smagen til næsten perfektion. En kraftig øl med en dejlig ravfarveog en let skumkrone. Dansk mikrobryg.

7% alc. vol
12 x 33 cl

Night Raid

ØKOLOGISK

Night Raid er en klassisk engelsk-inspireret, overgæret Stout. Den er mørk og fyldig med flot cremet skum, og smagen er kraftig med noter af chokolade og kaffe. Dansk mikrobryg.

7% alc. vol
12 x 33 cl 

 
 

Pillage the village

ØKOLOGISK

(2 udgaver) – BarleyWine er en stærk alesom oprindeligt stammer tilbage fra 1700-tallets England. Mad Vikings udgave kombinerer det bedste fra engelske og amerikanske barleywinesi én og samme øl –frugtig og bittersød som de traditionelle engelske udgaver men med fylde og intensitet som de moderne amerikanske versioner. Den er kendetegnet ved frugtig smag, høj alkoholstyrke og stor fylde. Pillage the Villagefindes også i en special-udgave, som er lagret på egetræ. Dansk mikrobryg.

11% alc. vol
12 x 33 cl