Flensburger

Flensburger Brauerei har siden 1888 brygget sine øl med respekt for det tyske Reinheitsgebot, og én af grundstenene i produktionen er det krystalklare vand i Flensborgs undergrund, som oprindeligt stammer fra skandi­naviske gletsjerstrømme. Efter brygning tappes øllene på de specielle flasker og lukkes med patentprop. Netop patentproppen er med til at sikre den helt unikke friskhed i Flensburgers øl, og det karakteristiske ”plop”, der lyder når flasken åbnes, er ganske enkelt en del af charmen og nydelsen.

Flensburger Pilsener

Den klassiske tyske pilsner med en frisk karakter og en enestående bitter aroma, som gør den til en meget letdrikkelig øl. Undergæret. 

4,8% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl 

Flensburger Dunkel

Den mørke side af nydelse med en fin frisk bitterhed og en fyldig smag. Takket være den fine karakter af malt har den en mørk farve og en særlig mild karakter. Undergæret. 

4,8% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl

Flensburger Weizen

Tysklands nordligst bryggede Weissbier –frisk, fremragende og naturligt tåget. Smagen er med toner af citrus, som gør den til en perfekt tørstslukker. Overgæret.

5,1% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl

Flensburger Gold

En smagfuld og mild øl med fin afbalanceret humlesmag i bedste Premium kvalitet. Brygget med lys karamelmalt og den fineste aroma humle. Undergæret.

4,8% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl

Store internationale brands

Budweiser

”King of beers” –amerikansk lager med sprød og ren smag samt fantastisk finish.

5% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl

Corona Extra

Mild mexicansk pilsner –læskende og frisk. Bedst-sælgende mexicanske øl i verden.

4,5% alc. vol
Kolli: 24 x 33,5 cl

Gerstel Non alcoholic

GERSTEL en traditionsrig alkoholfri øl i Pilsner-klassen, som er brygget i overensstemmelse med det tyske Reinheitsgebot. Kombinationen af de fineste ingredienser samt hele 325 års brygge-erfaring giver tilsammen en unik alkoholfri øl i absolut Premium kvalitet. GERSTEL er en dejlig tørstslukker - klassisk, frisk og mild i smagen. 

Max. 0,5% alc. vol
Kolli: 18 x 33 cl

Hoegaarden Wit

Lys belgisk hvedeølmed blød fylde og aroma af citrus og koriander

4,9% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl

Leffe Brune

Kastanjebrun belgisk klosterølmed fyldig karamelsødme og mild bitterhed.

6,5% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl

Leffe Blonde

Lys, belgisk klosterøl–frugtig, sød og med let bitterhed.

6,6% alc. vol
Kolli: 24 x 33 cl

Negra Modelo

Velsmagende mexikanskwienerølmed dyb rødlig farve og skøn duft af karamel, kaffe og sirup. Brygget siden 1925.

5,4% alc. vol
Kolli: 24 x 33,5 cl

Modelo Especial

Gylden mexicansk pilsner med fylde, sødme og diskret efterbitterhed. Brygget siden 1925.

4,5% alc. vol
Kolli: 24 x 33,5 cl

Chimay

CHIMAY er et af de kun 11 bryggerier i verden, der må kalde deres øl for Trappist. Alle Chimay øl brygges inden for murene af klosteret Scourmont Abbey og er underlagt munkenes ansvar og kontrol. Hovedparten af indtægterne øremærkes stadig lokale og sociale formål.

Chimay Gold/Blonde

Ægte belgisk trappist øl, som er brygget på klosteret ScourmontAbbey. Farven er gylden med et flot skum og i duften findes citrus med peberrige og krydrede noter. Smagen er frugtagtig med noter af muskat, vindruer og rosiner, samt mild med let humle og et strejf af røget malt. 

4,8% alc. vol
24 x 33 cl / 12 x 75 cl

Chimay Red/Premiére

Red er den ældste af Chimaystrappist-øl. Den har en mørk kobberfarve og et flot, cremet skum. Den frugtagtige duft er let og man finder noter af abrikos. Smagen understøtter de frugtagtige nuancer fra duften med noter af malt, gær og hvede. Alt dette gør ChimayRed til en aldeles smagfuld og interessant Dubbel–forfriskende og let bitter.

7% alc. vol
24 x 33 cl / 12 x 75 cl

Chimay White/Triple

Triple har en behagelig duft af humle, banan og karamel. Der  er  frugtagtige smagsnoter  af  tørrede frugt, muskat og rosiner. Farven er flot, lys ravfarvet, og øllen er velafbalanceret med sine komplekse smags-  og duftindtryk. Den spændende kombination af frisk humle og gær giver en perfekt balance mellem sødme og bitterhed.

8% alc. vol
24 x 33 cl / 12 x 75 cl

Chimay Blue/ Grande Réserve

Blue er en mørkere ale med en kraftfuld aroma og betragtes som den klassiske Chimay-øl. Det er en kompleks øl med en humlet smag. Den mørke farve har nuancer af kobber og skummet dufter af urter og frugt. Smagen har en let bitterhed og viser en flot dybde med en frugtig og peberagtig karakter og noter af karamel.

9% alc. vol
24 x 33 cl / 12 x 75 cl

Einstök

Bryggeriet Einstök ligger i Island blot 100 km syd for polarciklen. Vand fra regn og forhistoriske gletsjere på Hlidarfjall strømmer gennem de ældgamle la­vaområder og leverer det reneste vand på jor­den - det perfekte fundament for brygning af Einstöks unikke og forfriskende mikrobryg.

Einstök Icelandic Wee Heavy

Skotskinspireret Ale med en dyb mørk farve og en skummende top. Øllen har en duft af mørk malt samt undertoner af røget birk. I smagen går den søde malt og røgede birk igen sammen med noter af karamel. Eftersmagen er ligeledes sød og røget.

8,0% alc. vol
24 x 33 cl

Einstök Arctic Pale Ale

Denne øl er et resultat af en kombination af tre typer humle og rent islandsk vand, hvor robust smag møder fløjlsblød malt. Øllen har en mild, let karamel-og generøs humlearoma og smag fra den sene humletilførsel. Den humledestart og lange maltede finish, gør denne øl til det perfekte match for næsten ethvert måltid, fra burgere og steaks til grønsagsretter, pasta, pizza og chiliretter.

5,6% alc. vol
24 x 33 cl

Einstök Icelandic White Ale

Øllet er brygget på hvedemalt, pilsnermalt, havre og Bavarian Noble humle som er krydret med koriander og appelsinskal. Den har en ren og sprød start med en glat fornemmelse i munden takket være havren, citrus og krydderi, der giver en rund, forfriskende finish.

5,2% alc. vol
24 x 33 cl

Einstök Icelandic Toasted Porter

Denne øl har klare noter af karamel og mørk chokolade med en medium krop, der er robust, men alligevel glat på ganen. Skummel er mørkt, men øllen er let-drikkelige. Den er brygget på Pilsner malt, München malt, Chokolade malt, Bavarian humle tilsat en lille smule ægte islandsk ristet kaffe. Smagen er glat og ristet med chokolade-, karamel-og lakridsnoter.

6,0% alc.vol
24x33cl

Spændende internationale øl

Lucky Buddha

Ikonisk asiatisk lager med masser af smag og en frisk, ren afslutning. 100 % naturlig, ren og frisk med et fint hvidt hoved. Øllen er brygget i Kina ved De Tusinde Øers Sø på vand fra de naturlige dybe kilder og den fineste malt, Qingdao humle og risflager. En perfekt tørstslukker serveret direkte fra sin unikke flaske, eller som tilbehør til stort set alle retter.

4,7% alc. vol
24 x 33 cl

Veltins Pilsener

En undergæret Pilsner med en lys gylden farve og et hvidt vedvarende skum. Duften leder tankerne hen på frisk hø og friske krydderurter med smag af citrus og en nøddeagtig karakter. Smagen er en anelse tør med en markant bitterhed og en harmonisk eftersmag. 

Bestillingsvare

4,8% alc. vol
20 x 50 cl

Rodenbach Alexander

Øllen er en flamsk rødbrun frugtøl, hvis eftersmag minder om en bourgognevin. Friskheden i øllen gør den til en perfekt aperitif. Prøv også Rodenbach Alexander til ost eller dessert.

Bestillingsvare 

5,6% alc. vol
24 x 33 cl / 6 x 75 cl

Rodenbach Grand Cru

Denne øl består af 1/3 ungt øl og 2/3 øl, der har modnet i to år på egetræsfade. Resultatet er en kompleks og vinøs øl med en meget lang eftersmag – ligesom en Grand Cruvin

Bestillingsvare 

6,0% alc. vol
24 x 33 cl

St. Michaelsberg Weissbier

En livlig tørstslukker med den karakteristiske hvedearoma. Som en rigtig Hefe-Weissbier skal være, er farven naturlig uklar og som strålende guld –du kan bogstaveligt talt se hvor frisk den er. En særlig opskrift og en højt gæret note med en frugtig smaggaranterer en udsøgt smagsoplevelse.

5,3% alc. vol
24 x 50 cl

St. Michaelsberg Pilsener

En førsteklasses tysk Pilsner -udsøgt og frisk, og brygget tilat opfylde de højeste standarder. Humlen er nøje udvalgt, og den særlige brygning sikrer en eksklusiv smagsoplevelse. Farven er bleg og tør, og smagen erren og fyldig.

4,8% alc. vol
24 x 50 cl 

Trollbrew Lemon Radler

En vaskeægte, sydtysk Radleri absolut premiumkvalitet –det helt perfekte mix af øl og citruslimonade, som egner sig fantastisk til fx varme sommerdage, grillmad eller det store frokostbord. Smagen er frisk med en let sødme og klare noter af humle. 

2,4% alc. vol
24 x 50 cl

Kiuchi Hitachino Nest

Kiuchi er grundlagt i Japan i 1823 som et traditionelt familieejet sake-bryggeri. Familiens passion og håndværk er gået i arv i otte generationer, og Kiuchi har nu blandt andet også udviklet sig til et prisvindende ølbryggeri, som har slået sit navn fast i ølverdenen og har vundet adskillige priser verden over.

Kiuchi Hitachino Nest White Ale

HitachinoNest Beer White Ale er aromatisk med toner af appelsin og citrus samt krydret koriander og muskatnød samt et diskret præg af humle. Eftersmagen præges af appelsinskal, krydret nellike, ingefær og en svag maltsødme. Denne øl passer særdeles godt til orientalske og japanske retter, thai-mad, sushi samt fisk og skaldyrsretter.

Bestillingsvare

5,5% alc. vol
24 x 33 cl

Kiuchi Hitachino Nest Ginger Ale

Denne øl er brygget med rå ingefær. Den har en kompleks smag og aroma af frisk ingefær, citrus, krydderier, karamel og ristet malt. Ingefæren er ikke overvældende, så den balancerer godt med den søde maltede karakter og svagt krydrede finish. Det er en rigtig god madøl, der passer særdeles godt til sushi samt eksotiske krydrede indiske, thai og vietnamesiske retter

Bestillingsvare

8% alc. vol
24 x 33 cl

Kiuchi Hitachino Nest Red Rice Ale

Dette er en Belgian Wheat Ale brygget på malttypen Lager, humletypen Chinook og tilsat røde ris samt bygflager. Tilsammen giver dette en aroma der har et strejf af jordbær samt komplekse noter, der minder om sake med søde malttoner. Øllet har en eftersmag af sake og malt med bitre toner til sidst. Denne øl passer særdeles godt til grillet fisk (f.eks. røde fisk som laks og tun), sushi, frugtdesserter og is.

Bestillingsvare

7% alc. vol
24 x 33 cl

Kiuchi Hitachino Nest Espresso Stout

Russian Imperial Stout som er brygget på malttyperne Caramel, Roasted, Black og Chocolatemalt. Derudover er humletyperne Saphirog Northern Brewer brugt, ligesom der er suppleret med kaffebønner. Tilsammen giver disse en aroma af sukkerglaseret kød, kaffe og mørk chokolade, ligesom øllen har rige toner af espressokaffe, ristet malt og karamel med en tør eftersmag af robust kaffe. Denne øl passer særdeles godt til chokoladedesserter og is

Bestillingsvare

7% alc. vol
24 x 33 cl