Sinalco

Endelig i Danmark – tradition & kvalitet siden 1902 – Die Sinalco schmeckt!

Sinalco Cola

Unik og forfriskende Cola med 50% mindre sukker end tilsvarende produkter. Produceret og tappet på licens i Danmark.

12 x 50 cl

Sinalco Cola Zero

Det sukkerfrie alternativ, men med samme velkendte, læskende smag. Produceret og tappet på licens i Danmark.

12 x 50 cl

Sinalco Orange

Måske verdens bedste appelsinvand. Introduceret for over 100 år siden, men smager stadig så godt som nogensinde. Smagen er moden og rund og forfriskende. Indeholder 50% mindre sukker end tilsvarende varianter. Produceret og tappet på licens i Danmark.

12 x 50 cl

Sinalco Lemon/Lime

Den ultimative forfriskning – farven er klar som is, og smagen er et rent fyrværkeri af lemon/lime. Den perfekte tørstslukker – hvor og når som helst! Indeholder 50% mindre sukker end tilsvarende varianter. Produceret og tappet på licens i Danmark.

12 x 50 cl

VIVØ

VIVØ er en hyldest til livet og den rene natur.

VIVØ er fremstillet i Danmark af økologisk frugtsaft -meget traditionelt og helt enkelt, for med velvalgte, smagfulde råvarer er der ingen grund til tilsætningsstoffer.

Længe leve økologien og den gode, naturlige smag.

Længe leve livet!

 

Vores økologiske safter og sodavand fra VIVØ er udelukkende lavet af økologiske råvarer af bedste kvalitet - så behøver vi jo ikke tilsætte andet. Der er ingen kunstige ingredienser eller andre unødvendigheder - vi nøjes med den rene smag af økologisk frugtsaft og økologisk rørsukker - og det kan smages til allersidste dråbe.

 

VIVØ Økologisk Hindbærsaft

Vores økologiske hindbærsaft er sød og mild i smagen. Den er fremstillet af økologiske hindbær og er smagt til med økologisk æblesaft. Produceret og tappet i Danmark.

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl

VIVØ Økologisk Appelsinsaft

Vores økologiske Appelsinsaft er fremstillet af 100% økologiske appelsiner og er kendetegnet ved en sød og rund smag. Der er ikke tilsat sukker. Produceret og tappet i Danmark.

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl

VIVØ ØkologiskHyldeblomstdrik

Vivø Økologisk Hyldeblomstsaft er smagen af sommer, som er opnået ved at lade økologiske hyldeblomstertrække i en økologisk sukkerlage i 3 døgn, inden saften justeres med økologisk citronsaft, sødes med økologisk æblesaft, filtreres og hældes på flaske. 

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl

VIVØ Økologisk Solbærsaft

Økologisk Solbærsaft er smagen af fuldmodne økologiske solbær, som er smagt til og sødet med økologisk æblesaft. Farven er så mørkerød, at den næsten er sort – og smagen er ligeså tæt og kraftig.

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl

VIVØ Økologisk Lemon m/ brus

VIVØ Økologisk Lemon med brus er let bitter og dejligt forfriskende. Vores Lemon er fremstillet af de bedste fuldmodne, økologiske citrusfrugter -naturligvis uden brug afunødvendige tilsætningsstoffer.

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl 

VIVØ Økologisk Appelsin m/ brus

DJB Appelsin med brus er en appelsinvand, der er fremstillet af udvalgte fuldmodne, økologiske appelsiner, så Squashen får en sød og rund smag. Helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Produceret og tappet i Danmark.

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl

Old Style Cola klassik / New Style Cola light

Cola klassik smager som en rigtig cola skal smage –sød og frisk. Fås også som en moderne cola light – fyldig og med masser af smag. Produceret og tappet i Danmark.

24 x 27,5 cl

Økologisk Rabarber m/ brus

DJB Økologisk Rabarber med brus er fremstillet af søde, røde økologiske rabarber. Smagen er frisk og fin og leder tankerne hen på barndommens sommerdage. Produceret og tappet i Danmark.

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl

Økologisk Hyldeblomst m/ brus

Denne læskedrik er en smagsmæssig kombination af nyudsprungne hyldeblomster tilsat dansk mineralvand fra en dyb boring. Dette har skabt en elegant tørstslukker med et pift af sol og sommer. Produceret og tappet i Danmark.

ØKOLOGISK

24 x 27,5 cl

AQUA FONTANA kildevand

Aqua Fontana kildevand uden brus er en mild og dejlig kildevand pumpet op fra kilde under den gode jyske muld.

18 x 50 cl