Services

United Beverage Nordic tilbyder totalløsninger så det er nemt og problemløst for dig at være kunde hos os. Vi kan levere og installere anlæg ved kontraktstart, hvis du ikke har dit eget udstyr, og vores teknikere kører ikke, før alt er gennemtestet og fungerer, som det skal!

Tankøl

Inden du starter op som kunde hos os holder vi et byggemøde, hvor vi sammen med dig gennemgår dine behov og ønsker og sammen finder lige netop det udstyr, der passer til din type udskænkningssted.

Full service
United Beverage tilbyder velkendte, driftssikre anlæg af høj kvalitet, således at vore kunder er sikret stabile og holdbare løsninger, og vi har udstyr i alle størrelser og til alle behov - lige fra små fadølsanlæg med 2 haner til komplette vægmonterede løsninger med +15 haner. 

Uanset om du står foran et muligt leverandørskift, eller du blot har en enkelt ledig hane på dit eget anlæg, så finder vi en løsning, der passer til dig. Hos United Beverage skræddersyr vi nemlig løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. Vi leverer og installerer komplette anlæg til både øl og sodavand og gør det dermed nemt for dig at starte op hos os - vores teknikere kører ikke, før alt er gennemtestet og fungerer, som det skal. Hvis der skulle opstå problemer, vil vi yde telefonisk assistance og fejlfinding - og hvis problemet ikke løses ad den vej, sender vi en af vores erfarne teknikere ud til dig.

Fadølsanlæg kræver regelmæssig rens og vedligehold. Vores serviceafdeling kan sørge for den nødvendige, regelmæssige rensning af anlæggene, men vi instruerer også gerne i, hvordan I selv kan vedligeholde dem bedst muligt. 
 

Festivaler og events
United Beverage kan naturligvis også levere øl og vand til større arrangementer som fx koncerter, sportsbegivenheder, byfester mv. og vi hjælper gerne med råd og vejledning undervejs. Vi råder over standardudstyr som fx mobile anlæg, rullebarer, stilladsbarer med click-haner og meget mere, og i samarbejde med dig som kunde, finder vi den løsning, der passer til lige netop jeres arrangement.